Za boljše delovanje ta stran, uporablja piškotke

Več o piškotkih

Strinjam se

NS-Ljutomer.si uporablja piškotke, če boste nadaljevali brskanje po našem spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite "Strinjam se".
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku

 

mera majhen        

nogometni tabor2014 piknik podelitev  25Nogometni tabor se je zaključil s piknikom s starši, podelitvijo priznanj in nogometno tekmo, kjer so se pomerili otroci in njihovi starši. Slike z letošnjega tabora najdete v naši galeriji slik.

Izdelava spletnih strani    turnirji com   

Nogometni tabor 2013

Zahvala za pomoč

Nogometna šola LjutomerLjutomer - Zadnje dejanje sezone 2012/13 je bila izvedba nogometnega tabora, ki je trajal od 25.06. do 29.06 2013 na  stadionu Ljutomer in telovadnici Šic v Ljutomeru. Tabora se je udeležilo 38  otrok, sama organizacija in delovanje pa sta zahtevali precej širšo podporo pri kateri so nam pomagali spodaj omenjeni; vsak na svoj način, vsak je dodal svoj kamenček v ta mozaik, vsak je po svoje zaslužen za uspešno izvedbo in vsem se iskreno zahvaljujemo.

Preberi več

Konec sezone 2012-13

Nogometni tabor-piknik-priznanjaLjutomer - Skupni piknik z otroci in njihovimi starši na  stadionu NK Ljutomer je bil »začinjen« s podelitvijo majhnih daril otrokom, ki  so obiskovali nogometni tabor. Otroci so dobili priznanja s strani vodje  nogometne šole Zlatka Kajdiča, poleg tega so prejeli spominske majice,

Preberi več

Sladkarije in nogometni tabor sta zakon

Nogometni tabor 2013 LjutomerLjutomer - Minil je drugi dan nogometnega tabora Ljutomer 2013, otroci se močno  zabavajo, kar je razvidno iz fotografij, še najbolj pa jih je danes navdušilo »iskanje« sladkarij. Za omenjene otroške dobrote pa so se morali kar precej potruditi in biti potrpežljivi;

Preberi več

Na koncu smo vsi zmagovalci

Nogometni tabor Ljutomer 2013Ljutomer- Končal se je zadnji, peti dan nogometnega tabora  v okviru Nogometne šole NK Ljutomer, žal nam vreme ni bilo naklonjeno in  kopalke ter brisače so zaenkrat ostale suhe. Sobota je bila dan, ko so otroci  ponovili pridobljeno znanje iz celega tedna,

Preberi več

V pričakovanju vesele sobote

Nogometni tabor 2013 - 4 danLjutomer - Predzadnji, četrti dan nogometnega tabora, je spet  minil nekoliko drugače kot prejšnji trije dnevi. Trener streljanja s športnim  lokom, gospod Uroš Vrbančič, si je vzel dovolj časa in se posvetil učenju tega elementa z udeleženci nogometnega tabora, za kar se mu iskreno zahvaljujemo.

Preberi več

Promocija Nogometnega tabora na OŠ

logo nsLjutomer – Vztrajno se približuje konec šolskega leta in s tem tudi datum pričetka Nogometnega tabora v okviru Nogometne šole NK Ljutomer (25.06. do 29.06.2013). Zanimanje za sodelovanje na Nogometnem taboru je veliko, predstavniki NŠ Ljutomer in NK Ljutomer pa so v teh dneh obiskovali v občinah Ljutomer, Križevci pri Ljutomeru in Razkrižje.

Preberi več

mera logo

inst kapun

abak TV AS oglas